Χτένισμα

Όγκος στη ρίζα!

Η καινοτομία που μας έκανε διάσημους…

Ο Tac Selassie πιστεύει πως η γυναίκα του σήμερα είναι τόσο πολυάσχολη, που δεν έχει το χρόνο να επισκέπτεται το κομμωτήριο πολλές φορές την εβδομάδα. Παράλληλα, όμως, πρέπει να είναι πάντα περιποιημένη.

Έτσι, καθιέρωσε μια μοναδική πατέντα -που έκανε το Freestyle διάσημο, ένα νέο τρόπο στο χτένισμα, για να επιτύχει τη μέγιστη διάρκειά του!

Με άλλα λόγια, στο κομμωτήριό μας νικήσαμε… το νόμο της βαρύτητας. Γι’ αυτό, όταν σας ρωτήσουμε θέλετε να σηκώσετε ρίζα; Aπαντήστε μας, ανεπιφύλακτα, ναι!

Σας περιμένουμε για χτένισμα στο Freestyle στο Ψυχικό, για υγιή-λαμπερά μαλλιά & ξεχωριστά χτενίσματα που αναδεικνύουν το πρόσωπό σας & διαρκούν περισσότερο!

Απογειώνουμε το look σας με τον… ιδανικό τρόπο!

Η κλασική τεχνική για το στέγνωμα και το χτένισμα των μαλλιών που εφαρμόζεται στην Ελλάδα, περιλαμβάνει τη χρήση στρογγυλής βούρτσας που τραβάει την τρίχα, δουλεύοντάς την περισσότερο από ό,τι χρειάζεται, με αποτέλεσμα να χάνει την ελαστικότητά της. Έτσι, χαλάει η επιθυμητή δομή του χτενίσματος.

Στο Freestyle αποφεύγουμε αυτή την λανθασμένη τεχνική, έχοντας υιοθετήσει μία εντελώς διαφορετική μέθοδο στεγνώματος και χτενίσματος: Η στρογγυλή βούρτσα και το πιστολάκι στεγνώνουν απλώς τη ρίζα και εστιάζουν μόνο στις άκρες των μαλλιών, οι οποίες δουλεύονται κατά κύριο λόγο! Δεν υπάρχει λόγος να ταλαιπωρούνται οι παρθένες ρίζες των μαλλιών, καθώς είναι από μόνες τους υγιείς και λαμπερές.

Με αυτόν τον τρόπο, στο κομμωτήριό μας επιτυγχάνουμε το ίδιο αποτέλεσμα με λιγότερη δουλειά, σεβόμενοι το χρόνο σας και προστατεύουμε τα μαλλιά σας και η τρίχα δεν χάνει την ελαστικότητά της!