Προϊόντα

Στο κομμωτήριό μας, στο Ψυχικό, χρησιμοποιούμε μόνο αξιόπιστα και ελεγμένα προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς. Στόχος μας είναι η βέλτιστη ικανοποίησή σας, αλλά και η ασφάλειά σας σε ό,τι αφορά τα μαλλιά και την επιδερμίδα σας.

Wella

Η πολυβραβευμένη και έμπιστη Wella, με χρόνια εμπειρίας στο χώρο της ομορφιάς! Γι’ αυτό έχουμε επιλέξει να συνεργαζόμαστε μαζί της. Εμπιστευόμαστε την ποιότητα των προϊόντων της για τη μόνιμη βαφή (Koleston Perfect) και την ημιμόνιμη βαφή (Color Touch) για την κάλυψη των πρώτων λευκών τρίχων, χωρίς να είναι επιβαρυντική για την τρίχα.

Goldwell

Ως σήμερα η Goldwell καινοτομεί με νέες τεχνολογίες κι έχει εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο με προϊόντα που καλύπτουν τις ανάγκες των μαλλιών, τόσο του επαγγελματία, όσο και του καταναλωτή. Με συνεχείς καινοτομίες και νέες βελτιωμένες τεχνολογίες, η παγκοσμίως αναγνωρισμένη Goldwell αποτελεί την πρώτη μας επιλογή για τη χρήση Ρανσάζ & Ρεφλέ, καθώς προσφέρει περισσότερη διάρκεια, χωρίς να προκαλεί φθορά στην τρίχα.

Redken

Στο χώρο μας θα βρείτε shampoo, conditioner και προϊόντα θεραπείας μαλλιών της σειράς Redken. Με επιπλέον προηγμένη ενίσχυση αναδομούν την επιφάνεια της τρίχας, ενδυναμώνουν το εσωτερικό της και προσφέρουν ενυδάτωση.

Κ18

Κορυφαία λύση για τη θεραπεία των μαλλιών σας με μοναδική σύνθεση. Επαναστατική τεχνολογία, που επαναφέρει τα ταλαιπωρημένα μαλλιά σε ελάχιστο χρόνο. Η Κ18 αποτελεί μόνιμη λύση για την αναδόμηση της τρίχας, με αμινοξέα που λειτουργούν συνδυαστικά, για να επαναφέρουν την κερατίνη στα μαλλιά σας.

Olaplex

Αναμφισβήτητα η Olaplex έχει αποδείξει την αποτελεσματικότητα των προϊόντων της στη θεραπεία και αποκατάσταση των ταλαιπωρημένων μαλλιών. Αποκτήστε λεία και λαμπερά μαλλιά χάρη στην πατενταρισμένη τεχνολογία της, που επιδιορθώνει την τρίχα σε μοριακό επίπεδο.

L’oreal

Το styling των μαλλιών σας δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο! Η επαγγελματική σειρά σπρέι μαλλιών & λακ της L’oreal έχει σχεδιαστεί ειδικά για τους κομμωτές και προσφέρει δυνατό κράτημα, δίχως υπολείμματα και αλλεργιογόνα. Εμπνευσμένη από τη γαλλική φιλοσοφία και αισθητική, δίνει υψηλό φιξάρισμα και ανεπανάληπτη λάμψη στο χτένισμά σας που θα διαρκέσει.

Dico

Η εταιρεία Dico, με παρουσία σε Ελλάδα & Κύπρο, προσφέρει τη μοναδική σειρά Marrakesh με προηγμένες τεχνολογίες στο λάδι μαλλιών. Φυσικά και βιώσιμα έλαια και συστατικά κλειδώνουν την υγρασία μέσα στην τρίχα και προσφέρουν ένα στρώμα προστασίας με ανεπανάληπτη λάμψη.