Βαφή-Ανταύγειες

Βαφή

Τα μαλλιά αποτελούν ένα από τα σπουδαιότερα στοιχεία της γυναίκας!

Ανανεώστε την εμφάνισή σας ή δώστε ζωντάνια στο φυσικό χρώμα των μαλλιών σας, επιλέγοντας τη βαφή που θα σας αναδείξει.

Η ομάδα του κομμωτηρίου μας αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες στο χώρο της βαφής, που ενημερώνονται τακτικά για τις νέες τάσεις και τεχνικές. Χρησιμοποιούμε μόνο αξιόπιστα προϊόντα, από τις κορυφαίες εταιρείες στο χώρο της κομμωτικής.

Αποκτήστε ένα ζωντανό χρώμα που αιχμαλωτίζει το βλέμμα και υπογραμμίζει τα φυσικά σας χαρακτηριστικά, με τα ολοκληρωμένα πακέτα περιποίησης του Freestyle, στο Ψυχικό.

Ανταύγειες

Στο Freestyle προτείνουμε στις πελάτισσες να προτιμούν ανταύγειες σε αποχρώσεις πολύ κοντά στο φυσικό τους χρώμα, ένα ή δύο τόνους πιο ανοιχτό (με πιο φυσικό ξάνοιγμα στις άκρες). Χρησιμοποιούμε ασημόχαρτο ανάμεσα στις τούφες και κεντάμε τις λεπτές, σαν κλωστές ανταύγειες

Στις ήδη υπάρχουσες ανταύγειες ανανεώνουμε το χρώμα στο σημείο της ρίζας που έχει κατέβει, χωρίς να περνάμε προϊόν στο ήδη βαμμένο κομμάτι, με σκοπό να μην το επιβαρύνουμε με διπλή τεχνική εργασία, μιας και αυτό στο δικό μας κομμωτήριο το κρίνουμε μη σκόπιμο. Αυτή η διαδικασία μπορεί να παίρνει λίγο περισσότερο χρόνο, αλλά το αποτέλεσμα μοιάζει τελείως φυσικό!

Σε λίγες περιπτώσεις χρησιμοποιούμε ντεκαπάζ, γιατί ξεβάφει το φυσικό χρώμα και καταστρέφει τελείως την τρίχα, ιδιαίτερα στην Ελλάδα. Η δύναμη του ήλιου ανοίγει το χρώμα τουλάχιστον δύο τόνους.

Τελευταία, αφού η μόδα το προτείνει, κάνουμε και balayage σε πελάτισσες που… δεν διστάζουν να το τολμήσουν!

Επισκεφθείτε τον χώρο μας για να κάνετε την αλλαγή που σας ταιριάζει