/* write your JavaScript code here */

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Οι προσφερόμενες υπηρεσίες είναι ένας από τους σημαντικούς παράγοντες της επιτυχίας του Freestyle. Πάντα στη διάθεσή σας βρίσκονται ο διευθυντής του κομμωτηρίου, που φροντίζει για τη σωστή οργάνωση και συντονισμό των επιθυμιών σας. Οι σύγχρονες γυναίκες έρχονται στο κομμωτήριο για να φροντίσουν τα μαλλιά τους και να χαλαρώσουν, γι΄αυτό όλο το προσωπικό συμπεριφέρεται με αυθόρμητη ευγένεια και συγκρατημένη φιλικότητα. Όμως δεν ξεχνάμε πως οι περισσότερες από εσάς έχετε περιορισμένο χρόνο. Έτσι αυτό που επιδιώκουμε να προσφέρουμε είναι μια ευχάριστη, αλλά σύντομη παραμονή στο χώρο μας.

Λούσιμο

Για την σημερινή εργαζόμενη γυναίκα, η επίσκεψη στο κομμωτήριο είναι μια ευκαιρία για να χαλαρώσει, να αισθανθεί πιο όμορφη, αλλά και για να ξεφύγει για λίγο από το άγχος της εργασίας και της καθημερινότητας. Με στόχο να την ξεκουράσουμε δώσαμε μεγάλη βαρύτητα στην διαδικασία του λουσίματος, που παραπέμπει στην ιεροτελεστία των αρχαίων λουτρών. Στο Freestyle το λούσιμο πραγματοποιείται σε δύο φάσεις: Πρώτα για να καθαρίσουν τα μαλλιά με ειδικό σαμπουάν, ανάλογα με την περίπτωση και δεύτερον το χαλαρωτικό μασάζ. Οι πελάτισσες μας βεβαιώνουν ότι απολαμβάνουν το μασάζ, περισσότερο από όλες τις υπηρεσίες.

Κούρεμα

Το Freestyle εφαρμόζει το κούρεμα ακριβείας και την διάσημη τεχνική του Vidal Sassoon, μόνο που και έχει μειώσει το χρόνο από 40 σε 20 λεπτά χωρίς όμως αυτό να αποτελεί περιορισμό. Ο Tac Selassie έχει διαπιστώσει ότι στην Ελλάδα υπάρχει η αντίληψη πως όσο περισσότερο διαρκεί το κούρεμα, τόσο κονταίνουν τα μαλλιά, γεγονός που δημιουργεί ανησυχία στις πελάτισσες. Το κυριότερο είναι πως δεν εφαρμόζουμε «εξωτερικό κούρεμα», που σημαίνει απλώς να αλλάξεις το μήκος των μαλλιών. Αντίθετα, μόνο εμείς επιμένουμε στο «εσωτερικό» κούρεμα που γίνεται για να μοιρασθεί το βάρος των μαλλιών.

Χτένισμα

Η κλασική τεχνική για το στέγνωμα και το χτένισμα των μαλλιών που εφαρμόζεται στην Ελλάδα, περιλαμβάνει τη χρησιμοποίηση στρογγυλής βούρτσας, που τραβάει την τρίχα δουλεύοντας την περισσότερο από ότι χρειάζεται, με αποτέλεσμα να χάνει την ελαστικότητά της. Έτσι, τα μαλλιά τραβιούνται και αμέσως επανέρχονται στο αρχικό τους σχήμα.Το Freestyle αποφεύγει αυτή το τράβηγμα της τρίχας με μια τελείως διαφορετική μέθοδο: Η στρογγυλή βούρτσα και το πιστολάκι στεγνώνουν απλώς τη ρίζα και εστιάζουν μόνο στις άκρες των μαλλιών, οι οποίες δουλεύονται κατά κύριο λόγο. Δεν υπάρχει λόγος να ταλαιπωρούνται οι ρίζες, αφού είναι όλο υγεία και γυαλάδα. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνουμε το ίδιο αποτέλεσμα με λιγότερη δουλειά. Και ακόμη προστατεύονται τα μαλλιά και η τρίχα δεν χάνει την ελαστικότητά της.

Ανταύγειες

Στο Freestyle συνιστούμε στις πελάτισσες να προτιμούν ανταύγειες σε αποχρώσεις, πολύ κοντά στο φυσικό τους χρώμα, ένα ή δύο τόνους πιο ανοιχτό.  Χρησιμοποιούμε ασημόχαρτο ανάμεσα στις τούφες και κεντάμε τις  λεπτές, σαν κλωστές ανταύγειες μόνο στη ρίζα των μαλλιών. Αυτή η διαδικασία μπορεί να παίρνει λίγο περισσότερο χρόνο, αλλά το αποτέλεσμα μοιάζει τελείως φυσικό.
Σε λίγες περιπτώσεις  χρησιμοποιούμε ντεκαπάζ, γιατί ξεβάφει το φυσικό χρώμα και καταστρέφει τελείως την τρίχα, ιδιαίτερα στην Ελλάδα.  Η δύναμη του ήλιου ανοίγει το χρώμα τουλάχιστον δύο τόνους.
Τελευταία, αφού η μόδα το προτείνει, κάνουμε και φαρδιές ανταύγειες σε πελάτισσες που δεν διστάζουν να το τολμήσουν.

Όγκος στη ρίζα

Ο Tac Selassie πιστεύει πως η γυναίκα του σήμερα είναι τόσο πολυάσχολη που δεν έχει το χρόνο να επισκέπτεται το κομμωτήριο πολλές φορές την εβδομάδα. Παράλληλα όμως πρέπει να είναι πάντα περιποιημένη. Έτσι,  καθιέρωσε μια μοναδική πατέντα, που έκανε το Freestyle διάσημο,  έναν νέο τρόπο στο χτένισμα, για να επιτύχει τη μέγιστη διάρκειά του. Με άλλα  λόγια νικήσαμε το νόμο της βαρύτητας. Γι’ αυτό, όταν σας ρωτήσουμε «θέλετε να σηκώσετε ρίζα;» απαντήστε μας ανεπιφύλακτα ναι!