ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ FREESTYLE

Τα Freestyle είναι η πιο προηγμένη αλυσίδα κομμωτηρίων στην Ελλάδα. Έχοντας προβλέψει την κρίση, τα Freestyle αποτελούν την προσιτή σας πολυτέλεια. Σε ένα πολυτελές περιβάλλον, θα βρείτε το καλύτερα εκπαιδευμένο προσωπικό στην Ελλάδα που θα σας δώσει άριστη εξυπηρέτηση και μια σύγχρονη εικόνα. Όλοι οι τεχνικοί μας εκπαιδεύονται σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο. Στα Freestyle φροντίζουμε τα μαλλιά σας είναι υγιή και μοντέρνα. Πιστεύουμε ότι η ομορφιά είναι διαφορετική για κάθε γυναίκα. Εμείς θα σας συμβουλέψουμε όσον αφορά στο κούρεμα, χρώμα και στυλ που σας ταιριάζει καλύτερα, ενώ παράλληλα θα έχουμε βεβαιωθεί ότι τα μαλλιά σας θα παραμείνουν υγιή και θα μπορείτε μετά εύκολα να τα φτιάχνετε και μόνοι σας. Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα προϊόντα που κυκλοφορούν για να είμαστε σίγουροι ότι τα μαλλιά σας θα λάμπουν και θα είναι υγιή. Ένα επαγγελματικό κούρεμα θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια. Το στυλ που λαμβάνετε στο Freestyle θα διαρκέσει από 4 έως 8 εβδομάδες ανάλογα με το μήκος και τον τύπο των μαλλιών σας. Ειδικευόμαστε στις καινοτόμες βαφές μαλλιών και στις ανταύγειες και ιδιαίτερα στην δημιουργία πολλών διαφορετικών αποχρώσεων. Ζητήστε από τον τεχνικό των βαφών μας να σας προτείνει ένα νέο χρώμα μαλλιών για εσας. Έχουν μεγάλη φαντασία και επαγγελματικές δεξιότητες που θα σας εντυπωσιάσουν.

>

Λούσιμο

Στο Freestyle δώσαμε μεγάλη βαρύτητα στην διαδικασία του λουσίματος το οποίο πραγματοποιείται σε δύο φάσεις: Πρώτα για να καθαρίσουν τα μαλλιά με ειδικό σαμπουάν, ανάλογα με την περίπτωση και δεύτερον το χαλαρωτικό μασάζ. Οι  πελάτισσες μας βεβαιώνουν ότι απολαμβάνουν το μασάζ, περισσότερο από όλες τις υπηρεσίες.

Κούρεμα

Το Freestyle εφαρμόζει το κούρεμα ακριβείας και την διάσημη τεχνική του  Vidal Sassoon.Το κυριότερο είναι πως δεν εφαρμόζουμε «εξωτερικό κούρεμα», που σημαίνει απλώς να αλλάξεις το μήκος των μαλλιών. Αντίθετα, μόνο εμείς επιμένουμε στο «εσωτερικό» κούρεμα που γίνεται για να μοιρασθεί το βάρος των μαλλιών.

Όγκος στη ρίζα

Ο Tac Selassie πιστεύει πως η γυναίκα του σήμερα δεν έχει χρόνο να επισκέπτεται το κομμωτήριο πολλές φορές την εβδομάδα. Έτσι, καθιέρωσε μια μοναδική πατέντα, που έκανε το Freestyle διάσημο,έναν νέο τρόπο στο χτένισμα, για να επιτύχει τη μέγιστη διάρκειά του.Με άλλα  λόγια νικήσαμε το νόμο της βαρύτητας.Γι’ αυτό, όταν σας ρωτήσουμε «θέλετε να σηκώσετε ρίζα;» απαντήστε μας ανεπιφύλακτα ναι!

Χτένισμα

Το Freestyle αποφεύγει αυτή το τράβηγμα της τρίχας με μια τελείως διαφορετική μέθοδο: Η στρογγυλή βούρτσα και το πιστολάκι στεγνώνουν απλώς τη ρίζα και εστιάζουν μόνο στις άκρες των μαλλιών, οι οποίες δουλεύονται κατά κύριο λόγο. Δεν υπάρχει λόγος να ταλαιπωρούνται οι ρίζες, αφού είναι όλο υγεία και γυαλάδα.